Vierde nota van wijziging - Regels betreffende de regulering van prostitutie en betreffende het bestrijden van misstanden in de seksbranche (Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche)

Deze nota van wijziging is onder nr. 34 toegevoegd aan wetsvoorstel 32211 - Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Regels betreffende de regulering van prostitutie en betreffende het bestrijden van misstanden in de seksbranche (Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche) ; Nota van wijziging; Vierde nota van wijziging
Document­datum 14-03-2011
Publicatie­datum 14-03-2011
Nummer KST3221134
Kenmerk 32211, nr. 34
Externe link originele PDF
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2010–2011

32 211

Regels betreffende de regulering van prostitutie en betreffende het bestrijden van misstanden in de seksbranche (Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche)

Nr. 34

VIERDE NOTA VAN WIJZIGING

Ontvangen 14 maart 2011

Het wetsvoorstel wordt als volgt gewijzigd:

A Artikel 6 komt te luiden:

Artikel 6

De prostituee ontvangt door tussenkomst van de burgemeester, bedoeld in artikel 4, derde lid, en na een gesprek waarin op een voor de prostituee begrijpelijke wijze de informatie, bedoeld in artikel 4, vierde lid, wordt besproken, het nummer waaronder zij is ingeschreven in het register, waarbij wordt meegedeeld tot welke datum deze registratie geldt.

B

Artikel 36 wordt als volgt gewijzigd:

  • 1. 
    In het eerste lid wordt «29, eerste lid, aanhef en onder a, en 30, eerste lid, aanhef en onder a, b en c» vervangen door: 29 en 30, eerste lid, aanhef en onder a en b.
  • 2. 
    In het tweede lid vervalt: van drie jaar.

C

In artikel 37 wordt «De artikelen ... en 30, eerste lid, aanhef en onder d» vervangen door: Artikel 30, eerste lid, aanhef en onder c.

D

In artikel 39 wordt « binnen vijf jaar na de inwerkingtreding van deze wet» vervangen door: binnen drie na de inwerkingtreding van artikel 4 van deze wet.

De staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, F. Teeven

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.