Gewijzigd amendement Rouvoet / Van Toorenburg ter vervanging van nr. 32 over ruimte voor gemeenten nadere regels te stellen die ook betrekking kunnen hebben op de thuiswerkende prostituee - Regels betreffende de regulering van prostitutie en betreffende het bestrijden van misstanden in de seksbranche (Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche)

Dit gewijzigd amendement i is onder nr. 61 toegevoegd aan wetsvoorstel 32211 - Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Regels betreffende de regulering van prostitutie en betreffende het bestrijden van misstanden in de seksbranche (Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche) ; Amendement; Gewijzigd amendement van de leden Rouvoet / Van Toorenburg ter vervanging van nr. 32 over ruimte voor gemeenten nadere regels te stellen die ook betrekking kunnen hebben op de thuiswerkende prostituee
Document­datum 28-03-2011
Publicatie­datum 28-03-2011
Nummer KST3221161
Kenmerk 32211, nr. 61
Externe link originele PDF
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2010–2011

32 211

Regels betreffende de regulering van prostitutie en betreffende het bestrijden van misstanden in de seksbranche (Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche)

Nr. 61

GEWIJZIGD AMENDEMENT VAN DE LEDEN ROUVOET EN VAN TOORENBURG TER VERVANGING VAN DAT GEDRUKT ONDER NR. 32

Ontvangen 28 maart 2011

De ondergetekenden stellen het volgende amendement voor: Artikel 3 komt als volgt te luiden:

Artikel 3

Bij gemeentelijke verordening kunnen nadere eisen worden gesteld aan in de gemeente werkende prostituees.

Toelichting

De voorgestelde wijziging van artikel 3 biedt gemeenten de ruimte nadere regels te stellen, die ook betrekking kunnen hebben op de thuiswerkende prostituee. Hiermee wordt gemeenten die thans reeds regelgeving ten aanzien van thuiswerkende prostituees hebben, bijvoorbeeld in het kader van een concentratiebeleid, een grond geboden om het bestaande beleid te continueren. Gemeenten worden hiermee in staat gesteld een sluitend prostitutiebeleid te voeren.

Rouvoet

Van Toorenburg

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.