Conference on Responsible Business Conduct in a Global Context, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 12 december 2011 09:30 - 17:00
plaats Den Haag
locatie De 'Malietoren', Bezuidenhoutseweg 12 Toon locatie
aanwezigen M.J.M. (Maxime) Verhagen i, B.E.M. (Bernard) Wientjes e.a.
organisatie VNO-NCW i

Implementing OECD Guidelines for Multinational Enterprises and the UN Guiding Principles on Business and Human Rights

Maxime Verhagen, minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, en Bernard Wientjes, voorzitter VNO-NCW, nodigen u van harte uit deel te nemen aan de bedrijvenconferentie 'Conference on Responsible Business Conduct in a Global Context', die op maandag 12 december 2011 wordt georganiseerd in Den Haag.

Voor deze conferentie zal Prof. John Ruggie, de voormalig 'UN Special Representative on Business and Human Rights', naar Nederland overkomen.

Inschrijving voor de conferentie is noodzakelijk. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk zich tijdig te registreren.

Graag verwelkomen wij u, of een vertegenwoordiger van uw bedrijf, op 12 december in Den Haag.

N.B.: Vanwege beperkte capaciteit worden de zitplaatsen toegewezen volgens het first-come-first-served-principe. Registratie is mogelijk tot en met donderdag 1 december. Meer informatie over de registratie treft u aan in de bijlage (zie rechterkolom).


Inhoudsopgave van deze pagina:

1.

VNO-NCW

Dit is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. Sinds 1997 behartigt VNO-NCW zowel op nationaal als op internationaal niveau de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven. Voor die tijd waren VNO en NCW afzonderlijke organisaties. De organisatie is gevestigd in de Malietoren in Den Haag en heeft bovendien een vertegenwoordiging in Brussel. VNO-NCW heeft in Nederland vijf regionale afdelingen waarbij in totaal 155 brancheorganisaties en ongeveer 500 ondernemingsleden zijn aangesloten.

2.

Meer over...