Rijnmond & Den Haag e.o.: Excursie Rotterdamse Haven

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 27 februari 2012 10:45
plaats Den Haag
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op deze dag gaat de JOVD Rijnmond on Tour! Wij zullen samen met de JOVD Den Haag e.o. de Rotterdamse haven gaan bezoeken. We verzamelen om 10.45 uur bij de halte van Eurolines voor het gebouw van Woonbron (Weena 760, vlakbij Rotterdam CS). Vanuit daar vertrekken wij per bus naar de Rotterdamse haven om onder leiding van een gids de excursie te starten. We gaan een bezoek brengen aan de grootste raffinaderij van Europa Shell Pernis, aan één van 's werelds grootste logistieke dienstverleners DB Schenker en het container op- en overslag bedrijf ECT Delta Terminal op de Maasvlakte. Daarnaast hebben we uitzicht over de Tweede Maasvlakte. Rond 17.00 uur zullen we per bus weer worden afgezet bij Rotterdam CS. De inschrijving voor deze activiteit is inmiddels gesloten.

Opstapplaats: bij de halte van Eurolines voor het gebouw van Woonbron, Weena 760, Rotterdam (vlakbij Rotterdam CS)

Vertrek: 10.45 uur verzamelen, bus vertrekt om 11.00 uur

In onze activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten die de komende periode door de JOVD Rijnmond worden georganiseerd.


Inhoudsopgave van deze pagina:

1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...