Ad Koppejan ontvangt CDA ondernemersnetwerk met Maxime Verhagen, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 22 mei 2012 19:00
plaats Den Haag
locatie Gebouw Tweede Kamer der Staten Generaal Toon locatie
aanwezigen M.J.M. (Maxime) Verhagen i, A.J. (Ad) Koppejan i e.a.
organisatie Christen-Democratisch Appèl (CDA) i

Dinsdagavond 22 mei 2012 houden wij onze bijeenkomst van het CDA Ondernemersnetwerk. Ditmaal is de minister van EL&I, Maxime Verhagen, onze gast. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Tweede Kamer. Vanaf 19.00 uur inloop en om 19.30 uur aanvang van de bijeenkomst.

De minister zal in een kort betoog ingaan op de recente economische ontwikkelingen, de gevolgen van de demissionaire status van het kabinet en hoe regering de komende maanden uitvoering gaat geven aan het door CDA, VVD, D66, GroenLinks en CU overeengekomen begrotingsakkoord voor 2013. Wat zijn de gevolgen voor ondernemers van dit bezuinigingspakket van ruim 11 miljard euro. U kunt het begrotingsakkoord, ook wel Stabiliteitsprogramma genoemd, downloaden via internet: http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2012/04/26/concept-stabiliteitsprogramma.html

Ondernemers uit het bedrijfsleven worden van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Het CDA lidmaatschap is geen voorwaarde om toch van harte welkom te zijn. Het is ook mogelijk om ondernemers uit uw omgeving als introducé mee te nemen. Aanmelding gaarne per mail e.bergman@tweedekamer.nl . Graag vernemen wij de naam van uw bedrijf en uw functie in het bedrijf.


Inhoudsopgave van deze pagina:

1.

Christen-Democratisch Appèl (CDA)

Het Christen-Democratisch Appèl (CDA) is een christelijk geïnspireerde partij in het centrum van het politieke spectrum. Henri Bontenbal i is momenteel politiek leider van het CDA. De partij werd opgericht op 11 oktober 1980 als fusie van Anti-Revolutionaire Partij i (ARP), Christelijk-Historische Unie i (CHU) en Katholieke Volkspartij i (KVP).

De partij behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 5 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van de Tweede Kamerverkiezingenin 2021. De partij heeft zes zetels in de Eerste Kamer en vijf zetels in het Europees Parlement.

2.

Meer over...