Behandeling van de brief van de vaste commissie voor Infrastructuur, Milieu en Ruimtelijke Ordening aan de Voorzitter van de Eerste Kamer d.d. 9 juli 2013, houdende een conceptbrief aan de Voorzitter van de Europese Commissie inzake een vervolgactie op het subsidiariteitsbezwaar periodieke controles (waaronder APK-keuringen) van motorvoertuigen etc. (33431, letter D)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Behandeling van de brief van de vaste commissie voor Infrastructuur, Milieu en Ruimtelijke Ordening aan de Voorzitter van de Eerste Kamer d.d. 9 juli 2013, houdende een conceptbrief aan de Voorzitter van de Europese Commissie inzake een vervolgactie op het subsidiariteitsbezwaar periodieke controles (waaronder APK-keuringen) van motorvoertuigen etc. (33431, letter D)
Document­datum 09-07-2013
Publicatie­datum 10-07-2013
Nummer HEK20122013-35-10
Kenmerk 33431;D
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

10 Subsidiariteitsbezwaar periodieke controles motorvoertuigen

Aan de orde is de behandeling van:

    • de brief van de vaste commissie voor Infrastructuur, Milieu en Ruimtelijke Ordening aan de Voorzitter van de Eerste Kamer d.d. 9 juli 2013, houdende een conceptbrief aan de Voorzitter van de Europese Commissie inzake een vervolgactie op het subsidiariteitsbezwaar periodieke controles (waaronder APK-keuringen) van motorvoertuigen etc. (33431, letter D).

De voorzitter:

De brief met bijlage ligt in de zaal ter inzage. Als aan het einde van de vergadering daartegen geen bezwaren zijn ingekomen, neem ik aan dat de Kamer zich met de conceptbrief heeft verenigd.


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.