Lijsttrekkersdebat GR'2018 JD & D66, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 6 juni 2017 19:30 - 22:00
plaats Rotterdam
locatie Maaspodium St.-Jobsweg 3, 3024 EH Toon locatie
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Over een paar maanden gaat Rotterdam naar de stembus. Maar voordat Rotterdam een nieuwe Gemeenteraad kiest, kiezen we bij D66 Rotterdam eerst onze nieuwe lijsttrekker.

Op 6 juni vindt het grote lijsttrekkersdebat plaats. Tijdens het debat stellen de kandidaten zich voor, gaan zij in debat met elkaar en worden zij kritisch bevraagd. Het debat wordt geleid door oud-D66-wethouder Alexandra van Huffelen. Oud-voorzitter van de Jonge Democraten Stefan de Koning zal de vier kandidaten kritisch bevragen. Ook krijgen leden de ruimte om vragen te stellen aan de kandidaten.

Kom langs en doe mee! Inloop vanaf 19.30u, het debat begint om 20.00u en zal rond 22.00u klaar zijn. Achteraf is er natuurlijk alle gelegenheid om nog een drankje te drinken en de kandidaten beter te leren kennen.


Inhoudsopgave van deze pagina:

1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...