Symposium Duurzaamheid [AFGELAST], Utrecht - afgelast

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 24 juni 2017 10:00 - 17:00
plaats Utrecht
locatie Johannescentrum, Moezeldreef 400, 3561 GD Toon locatie
aanwezigen T.C. (Tjeerd) de Groot i, M.F. (Matthijs) Sienot i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Samen met andere democraten sparren over duurzaamheid? Kom dan op 24 juni naar het Symposium Duurzaamheid in het Johannescentrum in Utrecht! De thema-afdeling Duurzaam, de JD Utrecht en de afdeling D66 Utrecht organiseren dit symposium om te praten over onderwerpen als duurzaam voedsel, energietransitie en gastransitie en deze zo veel mogelijk te koppelen aan de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Dit symposium vindt vanaf 10:00 tot 17:00 uur plaats. Tijdens het symposium kun je deelnemen aan de volgende plenaire en verdiepende sessies:

  •  Duurzaam voedsel met Tjeerd de Groot (Tweede Kamerlid D66, alleen ’s ochtends)
  •  Het Terlouw manifest met Wouter van Erkel (voorzitter Jonge Democraten)
  •  Energietransitie met Spencer Schols (BoEX woningbouw)
  •  Weerstand in de buurt met Matthijs Sienot (D66-raadslid in Utrecht)
  •  Vieze regels met Marijn Bosman (D66-raadslid in Amsterdam)
  •  Van het gas af met Gideon Goudsmit (Specialist energiepositieve gebouwen)
  •  Duurzame mobiliteit (nog in te vullen)

Per sessie is er een spreker die een presentatie geeft, daarna volgt interactie met de zaal en wordt de sessie afgesloten met een conclusie of aandachtspunten die bijvoorbeeld door eenieder ingebracht kunnen worden voor het verkiezingsprogramma volgend jaar. Daarnaast is er rondom deze sessies natuurlijk ruimte om met andere duurzame democraten te netwerken en kennis uit te wisselen. Voor deelname vragen we een bijdrage van de kosten: €7,50 (inclusief lunch). Inschrijven kan via de volgende link: https://utrecht.d66.nl/agenda/symposium-duurzaamheid/ Het kost je maar een minuutje, dus doe het direct!


Inhoudsopgave van deze pagina:

1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...