Raadhuis in Zeist

De CDA-leden gaan de lijsttrekker kiezen. Daarom organiseert het CDA zes debatten tussen de kandidaat-lijsttrekkers. Maandag 7 mei a.s. worden de kandidaten gepresenteerd in Rotterdam. Zij gaan dan direct met elkaar in debat. Daarnaast krijgen de leden ook de ruimte om vragen te stellen aan de kandidaten. Op www.cda.nl/lijsttrekker is vanaf 7 mei 20.00 uur meer informatie te vinden over de kandidaten.

Na Rotterdam reizen de kandidaten het hele land door om met elkaar en de CDA-leden in debat te gaan. Alle debatten beginnen om 20.00 uur en duren tot 21.45 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Na afloop van het debat is er een borrel en kunnen de aanwezigen persoonlijk kennismaken met de kandidaten.

De debatten staan onder leiding van Ton Roerig.


1.

Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA)

Het Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie die verbonden is met het CDA. De jongerenorganisatie kwam tot stand na een fusie van de KVPJO (KVP-Jongeren), ARJOS (ARP-Jongeren) en CHJO (CH-Jongeren). De organisatie is opgericht in 1981 en is lokaal, landelijk en internationaal actief. Het CDJA heeft circa vijftig afdelingen die zich richten op provinciale en lokale politiek.

2.

Meer over...

                                                                                                                                                                         

 

Inhoud

  • Contact
  • Home