Verslag - Wijziging van de begroting van de uitgavenen de ontvangsten van het Kabinet voor Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken (IV) voor het jaar 1997 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)

Dit verslag is onder nr. 3 toegevoegd aan wetsvoorstel 25774 - Wijziging begroting begroting van de uitgavenen de ontvangsten van het Kabinet voor Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken 1997 (Najaarsnota).

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van de begroting van de uitgavenen de ontvangsten van het Kabinet voor Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken (IV) voor het jaar 1997 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota); Verslag  
Document­datum 10-12-1997
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST26228
Kenmerk 25774, nr. 3
Van Staten-Generaal
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 1997–1998

25 774

Wijziging van de begroting van de uitgaven en de ontvangsten van het Kabinet voor Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken (IV) voor het jaar 1997 (wijziging samenhangende met de najaarsnota)

Nr. 3

VERSLAG

Vastgesteld 10 december 1997

De vaste commissie voor Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken1, belast met het voorbereidend onderzoek naar bovenstaand wetsvoorstel, heeft hierover de navolgende vragen gesteld. Met een tijdige beantwoording acht de commissie de openbare beraadslaging voldoende voorbereid.

Algemeen deel

1.

Is de kans geheel uitgesloten dat na deze begrotingswijziging niet slechts «boekhoudkundige mutaties van uitvoeringstechnische aard» resteren voor de Slotwet?

1 Samenstelling:

Leden: Mateman (CDA) , Korthals (VVD), Te Veldhuis (VVD), Van der Heijden (CDA), Van Rey (VVD), Lilipaly (PvdA), Mulder-van Dam (CDA), Rosenmöller (GroenLinks), ondervoorzitter, Scheltema-de Nie (D66), Ybema (D66), Apostolou (PvdA), Van Middelkoop (GPV), Bijleveld-Schouten (CDA), Middel (PvdA), Hillen (CDA), Remkes (VVD), Schuurman (CD), Noorman-den Uyl (PvdA), Fermina (D66), Van Oven (PvdA), voorzitter, Van der Stoel (VVD), Oudkerk (PvdA), Van Dijke (RPF), De Graaf (D66) en R. A. Meijer (Groep Nijpels). Plv. leden: V.A.M. van der Burg (CDA), Voûte-Droste (VVD), Rijpstra (VVD), Reitsma (CDA), Verbugt (VVD), Valk (PvdA), Van Ardenne-van der Hoeven (CDA), Oedayraj Singh Varma (GroenLinks), Hoekema (D66), Van Vliet (D66), Van der Ploeg (PvdA), Van den Berg (SGP), Smits (CDA), Vacature PvdA, Visser-van Doorn (CDA), Weisglas (VVD), Poppe (SP), Van Gijzel (PvdA), De Koning (D66), De Cloe (PvdA), Van den Doel (VVD), Woltjer (PvdA), Leerkes (U55+), Wolters (CDA) en Aiking-van Wageningen (Groep Nijpels).

Artikelsgewijze toelichting uitgaven/verplichtingen

2.

Kan alsnog een toelichting gegeven worden waarom de aangebrachte mutatie bij de eerste begrotingswijziging op de artikelen 01.03 (loonbijstelling) en 01.04 (prijsbijstelling) alsnog wordt overgeheveld naar artikel 01.01 (personeel en materieel)?

De voorzitter van de commissie, Van Oven

De griffier van de commissie, Van Overbeeke

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.