J.D.M.P. (Ine) Aasted-Madsen-van Stiphout

foto J.D.M.P. (Ine) Aasted-Madsen-van Stiphout
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
bron: CDA
Met dank overgenomen van Parlement.com.

Limburgs CDA-Tweede Kamerlid met een bijzondere belangstelling voor jeugdwelzijn, in het bijzonder voor kinderen met gedragsproblemen of beperkingen. Die belangstelling lag in het verlengde van haar beroepsachtergrond: zij was onder meer geruime tijd locatiedirecteur van een school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Tijdens haar enkele malen onderbroken Kamerlidmaatschap kwam zij ook op voor de belangen van veteranen en maakte zij deel uit van het Beneluxparlement. Was verder in Limburg actief in de wielersport. Bescheiden, maar bevlogen Kamerlid.

CDA
in de periode 2002-2010: lid Tweede Kamer

Inhoudsopgave van deze pagina:


  1. Personalia
  2. Partij/stroming
  3. Hoofdfuncties/beroepen
  4. Partijpolitieke functies
  5. Nevenfuncties
  6. Opleiding
  7. Activiteiten
  8. Wetenswaardigheden
  9. Uitgebreide versie

1.

Uitgebreide versie

In het digitale biografisch archief van de Stichting PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie van deze pagina aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, parlementaire activiteiten, opleiding en wetenswaardigheden.

De Stichting PDC beheert dit biografisch archief zonder publieke middelen. Die situatie is niet langer houdbaar. Zonder externe financiering zullen Parlement.com, het biografisch archief en Europa-Nu.nl verdwijnen. Zie deze column i voor meer achtergrondinformatie.

Om die reden zijn alle biografieën nu in beperkte vorm weergegeven. Voorlopig is het beschikbaar stellen van uitgebreide biografieën, en/of daarop gebaseerde statistische gegevens, opgeschort. Wilt u een uitgebreide biografie inzien? Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.

Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.