Feest op 1 mei: PvdA 65 jaar!

Met dank overgenomen van E.M.J. (Lilianne) Ploumen i, gepubliceerd op vrijdag 29 april 2011.

Foto: oprichtingsvergadering in 1946

Onze landelijke 1-mei-viering staat dit jaar in het teken van de verworvenheden van de jubilerende Partij van de Arbeid. Job Cohen en ik nodigen u van harte uit om op zondag 1 mei van 13.00 tot 17.00 uur met ons het 65-jarig bestaan van de partij te vieren, met leden van het eerste uur en met nieuwe leden, met politieke leiders en kopstukken van vroeger en nu en met andere speciale gasten. We vieren dit heuglijke feit in een feestelijke setting met films, muziek, interviews, terug- en vooruitblikken. Met vele prominenten van toen en nu, onder wie Wim Kok, Wouter Bos, Jan Pronk en Hedy d'Ancona. De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle, een historische stad voor sociaaldemocraten, vormt het decor van deze bijzondere Dag van de Arbeid.

Reserveren kan via 0900-9553. Voor aanmelding heeft u het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5747. Houd ook uw relatienummer en uw postcode bij de hand.

Als u geen relatienummer heeft, wordt u doorverbonden met een medewerker van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).