Kom dichterbij het EP dankzij unieke 360° foto

Met dank overgenomen van Europees Parlement (EP) i, gepubliceerd op maandag 15 december 2014, 14:16.

Bekijk het hemicycle dankzij de 360 graden foto

Hoe gaat het er eigenlijk aan toe tijdens een plenaire sessie? Om u een idee te geven poseerden de leden voor een unieke 360° foto van de plenaire vergaderzaal. Door in- of uit te zoomen, kunt u iedereen zien die bij de vergaderingen aanwezig is, waaronder EP-voorzitter Martin Schulz en vertegenwoordigers van de Raad en de Commissie. Kunt u uw EP-lid vinden?

De plenaire vergaderzaal in Straatsburg is de plaats waar de leden het grootste deel van de beslissingen maken die de levens van de Europeanen beïnvloeden. Onze 360 ° foto, beschikbaar in de sectie over het Parlement op onze website, is het een unieke kans om dit hemicyle van dichtbij te zien.

Dit nieuwe panorama van het achtste Europees Parlement is uitgebreid met twee extra functionaliteiten ten opzichte van het laatste panorama van twee jaar geleden.

Hoe werkt het?

Als u uw cursor langs de rijen van de EP-leden beweegt, wordt de naam van der persoon zichtbaar. U kunt ook uw eigen panorama aanpassen, om te delen op sociale media, door het te laten starten met een EP-lid van uw keuze.

Verplaats de cursor naar de gewenste positie, zoom in of uit op wie u wilt markeren. Vervolgens drukt u gewoon op "L" op uw toetsenbord. Een nieuwe URL wordt dan gemaakt van dit uitgangspunt wat u dan kunt delen via twitter of Facebook of embedden.

Voor meer nieuws over het Europees Parlement, klik door naar onze website.!

REF. : 20141212STO01111