Meld je aan voor de gratis livestream: Actualiteitendebat: Europese belastingen - 'Wie gaat dat betalen?' op maandag 28 juni

vrijdag 4 juni 2021

DEN HAAG (PDC i) - Op maandag 28 juni organiseert het Montesquieu Instituut i om 17:15 uur een debat over Europese belastingen. Centraal in het debat staat de vraag hoe de Europese Unie i de ambitieuze plannen voor de aanpak van het klimaat, de coronacrisis en big tech wil gaan financiëren.

Het panel voor het Actualiteitendebat bestaat momenteel uit hoogleraar belastingrecht Jan van de Streek i (Universiteit Leiden), die het debat zal inleiden, en journalist Laurens Berentsen i (Het Financieele Dagblad). Het debat wordt gemodereerd door Marleen de Rooy i.

Dit debat vindt plaats in Nieuwspoort i en wordt via een livestream uitgezonden. Uw aanmelding dient als registratie en biedt ons de mogelijkheid om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de aanloop naar het debat. Op de dag van het debat stuurt het Montesquieu Instituut de link naar de livestream naar uw e-mailadres.

Bron: Montesquieu Instituut